27 april 3e vlucht

4De 1e vlucht vlogen we een 2e prijs van ruim 7700 duiven. Een 6e in de afdeling Friesland . 1 e in club

De 2e vlucht wint een duif uit kweekhok van Toon een 1e in samenspel en 12 e in Afdeling. Een 1e in club.

Dit gaat wel erg goed zo. 2 vluchten en 2 x met duiven uit ons kweekhok in top Afdeling Friesland. Eens kijken wat vlucht 3 brengt. Nu kwam vanavond Dolf Sommer zeggen dat hij een duif van ons bovenaan had gezet. Het kan zo maar Dolf zijn die de derde vlucht voor ons ook succesvol maakt.

Wij hebben er weer 26 mee. 14 duivinnen en 12 mannen. Na inkorven en inladen gelijk naar huis want de eigen ornithose wil niet oplossen.


De coli is wel heftig hoor. Nog niet zo meegemaakt. 2 duiven heb ik uit lijden verlost. Het lijkt vandaag wel iets beter te gaan. Er is enorme honger en ze krijgen kleine hoeveelheden voer per keer. Mest wordt beter dus hoop dat ergste achter de rug is. Moet dit niet zo hard zeggen maar goed zo lijkt het op dit moment.